Jeroen Jonker, 54 jr, getrouwd met Henriëtte en we hebben 2 zonen Robin en Ruben. Wonen sinds 1,5 jaar in het supermooie en gezellige Zeewolde. Samen met Henriëtte hebben we ons bedrijf Alga-HR VOF waar we ondernemers ondersteunen bij alles wat met personeel te maken heeft: salarisadministratie, HR, budgetcoaching, etc. Wij zitten met kantoor aan de Mast 38 in Zeewolde. Mijn hobby’s zijn kamperen met de caravan, gezellige avonden met vrienden, lekker uit eten én zingen

In 2022 al mee mogen doen met de backing vocals. Fantastisch hoe we met een klein groepje onder leiding van Hester in amper 8 repetities 10 nummers hebben weten in te studeren. Daarom doe ik graag weer mee met het koor in 2023.

Daarnaast gezien dat Rick Mook heel veel alleen heeft gedaan als bedenker, organisator, kartrekker van de 2022 editie, maar dat dat eigenlijk veel te veel werk is voor 1 persoon. Ik help Rick daarom met de subsidie- en sponsorwerving. (Interesse??? stuur een mail naar [email protected])

Als niet kerkelijke betekent het paasverhaal voor mij vooral de link naar het dagelijkse leven, en dat dit verhaal en zo’n uitvoering als het paasverhaal voor verbinding zorgt. Je bent van harte welkom ongeacht welk geloof, geaardheid, geslacht, nationaliteit, etc. Ik hoop dat het paasverhaal ook het goede in ieder mens weer boven brengt en dat we weer écht gaan sámenleven met elkaar, in plaats van elkaar aanvallen, afvallen en veroordelen. Dat we interesse tonen in de andere mens, dat je ondanks verschillen begrip voor elkaar kunt opbrengen ook al is je standpunt anders.

Jeroen Jonker

Kernteam