Mijn naam is Miranda Goudswaard, ik ben getrouwd met Christiaan en trotse moeder van onze vier kinderen. We wonen al jaren met veel plezier in Zeewolde, waar ik ook een paar jaar les heb gegeven op één van de basisscholen. Mijn grootste hobby is zingen, daarnaast houd ik erg van acteren, bezoeken van musicals, opera, concerten, wandelen met ons hondje, leuke dingen ondernemen met ons gezin en lezen.

We kijken ook elk jaar ‘De Passion’ en ik riep elk jaar weer: “Wat zou ik het super vinden om hieraan mee te mogen doen.” Toen ik de oproep in de krant las om auditie te doen voor het Paasverhaal Zeewolde heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij aangemeld. Ik vond het reuze spannend om te auditeren, maar vind het heel erg leuk dat ik nu hieraan mag meewerken. Want hoe mooi is dit verhaal!

Een verhaal over politiek, hoog oplopende emoties, verraad, (verkeerde) keuzes, maar bovenal over de liefde die Jezus heeft voor de mensen, en ervoor kiest om Zijn leven in ruil te geven voor dat van hen. Ik vind het zo gaaf om hieraan mee te mogen doen en zie uit naar het Paasverhaal Zeewolde 2023!

Miranda Goudswaard

Pilatus