Hoi ik ben Rick Mook, initiatiefnemer en projectleider van het Paasverhaal Zeewolde.

Ik woon nu 34 jaar in Zeewolde en heb aan diverse evenementen meegewerkt in Zeewolde zoals het schommelfestein, Beachvestival, Beach Bios, Beleef Puur, nacht van Zeewolde, en natuurlijk het Muziek Café.

Ik heb 3 kinderen en ben inmiddels opa van 5 klein kinderen. waarvan er 2 in Ierland, 2 in Drenthe en 1 in Zwolle woonachtig zijn.

Mijn beroep is wat lastig vast te stellen aangezien ik mijn carrière op 16 jarige leeftijd ben begonnen als leerling automonteur en uiteindelijk via automatisering voor mezelf ben begonnen in de foodtrucks, catering en evenementen wereld. Wat ik nu ook alweer 4 jaar met veel plezier doe.

Meedoen als initiatiefnemer en nu als acteur is een wereldervaring die zijn voetsporen in positieve zin heeft achtergelaten. Hoe geweldig is het om hieraan mee te doen? De organisatie, video opnames, muziek, acteurs, script, maar in hoofdzaak de enorm gemotiveerde mensen die erbij betrokken zijn. Van zang tot kabeltrekker en podiumbouwer, facebook en vrijwilligers noem maar op. echt een wereldervaring waaraan ik de eer heb mee te mogen doen.

Het Paasverhaal betekent voor mij als niet gelovige veel meer dan een geloof dat je nastreeft. Voor mij is het een universeel verhaal waar elke persoon zijn boodschap of kracht uit kan putten. Een eeuwenoud verhaal in een modern jasje gestoken maar nog steeds met dezelfde boodschap. De kracht en toewijding waarmee we met ons team dit evenement mogen uitvoeren en aan de bezoekers kunnen vertellen geeft ongelooflijk veel voldoening.

Rick Mook

Barabas