Ik ben Annemieke Boom, getrouwd met Erik Boom en mama van Fenna en Daan. Ik ben juf op Panta Rhei in groep 3 waarbij ik mijn creatieve en muzikale kriebels goed kwijt kan. Ik speel daarnaast in Amersfoort bij muziektheatergroep Amersical waar ik enorm veel leer! 

Vorig jaar mocht ik de prachtige rol van Maria spelen. Toen er duidelijk werd dat er een 2e versie kwam dacht ik, daar mag ik natuurlijk niet meer aan meedoen! Maar ik mocht gewoon ook auditie doen! En dat deed ik, want meedoen aan dit spektakel heeft me zoveel gebracht. Vriendschappen, een warm bad, een enorme leerschool en vooral zoveel plezier. En die laatste dingen, dat motiveerde zo om weer mee te doen! Ik kijk er naar uit om weer iets prachtigs neer te zetten met zijn allen en de mensen weer te mogen boeien en raken. 

Voor mij gaat het Paasverhaal over allesomvattende liefde en vertrouwen. Liefde voor ieder mens, van welke afkomst en welk geloof dan ook. Liefde van een moeder voor haar kind, liefde van een vriend. Maar ook de andere emoties die elk mens kan voelen. Jaloezie, angst en wanhoop. 

Het is een verhaal van hoop.

Dat de 'goeden' altijd met meer zijn, altijd overwinnen. 

Annemieke Boom

Maria